ESPÒILER

El racisme a Manresa

per Emissari, 16 d'octubre de 2023 a les 10:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'octubre de 2023 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Sí, sabeu perfectament de què va el tema: el monotema. I per al vostre gaudi i el meu desconfort, l’altre dia em vaig trobar casualment amb el personatge més enganxifós que conec. Va ser mentre deambulava pel Passeig amb l’objectiu de sembrar les merdes del meu gos i collir-les al moment —l’únic estirament que em manté en forma—, que en alçar-me de la recol·lecció em vaig menjar un entrecuix. Sí, vaig patir un manspreading de nivell màxim. «No sabia que tinguessis gos, i no és potencialment perillós. El puc acariciar?», em va xiuxiuejar el Narcís Ceb Olleta. Excel·lent...

 
En aquell moment jo ja estava nerviós després d’haver clavat un cop de cap a la seva carn d’olla, només pensava a dutxar-me de manera urgent per evitar el desastre biològic, i més que me’n vaig posar en veure que començava a furgar-se sota els pantalons amb una mà, mentre amb l’altra acariciava el gos. Per acabar-ho d’adobar, a pocs metres, de cop i volta van començar a volar cadires d’una terrassa i es va iniciar una batalla campal matussera entre gent jove. Irrellevant, es notava que eren amateurs, però la gent atemorida es va aixecar de les taules i es va sumar a l’efecte badoc sense rodes. El Ceb ho va aprofitar i sense treure’s la mà dels pantalons va buidar unes quantes copes gratuïtament sense importar-li les possibles infeccions, ell ja té els collons pelats. «Pensava que no, però al final la llei considera que hi ha éssers perillosos només per la seva raça i no se’ls valora individualment. I a sobre prohibeix les subespècies invasores o que puguin suposar un risc per a les persones o el medi ambient». Va deixar de remenar taules amb la mà dreta i se la va posar sota els pantalons i es va treure l’esquerra d’allà i la va posar a sobre del meu gos. Em va venir la primera arcada que no vaig poder dissimular. «No, home, no et posis així. Com portes la nova llei de protecció dels drets i el benestar dels animals? Jo fatal! L’altre dia vaig assistir a un acte, ja m’entens, on devíem ser una cinquantena de persones d’arreu del món, i algunes també anaven amb la mascota... Va ser un menú degustació per llepar-se’n els dits i vam trempar de valent. Però clar, jo ara tinc un cultiu de diverses subespècies invasores de lladelles, sarcoptes i tricomones. Així que soc il·legal, em diuen que genero inseguretat als actes i m’han prohibit l'accés a tots els locals swingers. Putos racistes!».
 
Afortunadament, una cadira va impactar al seu cap i vaig quedar alliberat. Espero que no li comprovin el pols radial sense guants. Vaig marxar fastiguejat pels fets insalubres viscuts. Només pensava a arribar a casa i dutxar-me. Bé, primer el gos i després jo. Com hi pot haver individus així respirant el mateix aire que jo, tocant els mateixos poms de porta i fins i tot pagant en efectiu? Em repugna totalment. S’han de netejar.



Participació