ESPÒILER

​Intercanvi de parelles al passeig de la República

per Emissari, 13 de setembre de 2022 a les 18:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de setembre de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest mes em veig obligat a tornar-vos a parlar del Narcís Ceb Olleta. A l’últim Espòiler ja us vaig relatar la meva primera interacció amb ell, l’estiu de l’any 2022, i us he d’anunciar, per a tranquil·litat vostra, que finalment no em va perpetrar. Tot i així, ell ho va donar tot en aquella Festa Major i, com era d’esperar, les autoritats el van haver d’ingressar en un laboratori. Els viròlegs van aconseguir controlar-li uns brots d’infeccions de transmissió sexual (ITS) desconeguts fins aquell moment, així com la verola del mico –«me la van passar unes rates», segons clarifica ell– i noves variants de l’aviar...
 

La qüestió és que anys més tard, ja desinfectat –o això espero–, el Narcís Ceb Olleta torna a ballar-la. En aquesta ocasió vol obrir un club d’intercanvi de parelles a Manresa, amb l’obligatorietat del passaport ITS, i m’ha convidat a veure el local que acaba de llogar al passeig de la República. El Ceb, tot suat, em rep a l’interior del recinte: «Passa, passa... Mira quin espai! Ja m’estic imaginant com gaudirem... I tindrem respecte al passat del local. Sabies que fa anys aquí hi havia un servei tècnic de calderes? Em diràs que no és casualitat? Reparaven calderes que ja no escalfaven, i ara repararem parelles que ja no s’escalfen. És fantàstic! Però el més morbós de tot és que fa quatre dies, aquí, hi havia la primera comissaria de proximitat de Catalunya. La primera! Aquí, els agents dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Manresa, tots barrejats, feien intercanvis de parella. Ja m’entens, i ja m’estic posant... Els retrem homenatge amb un espai amb porres per tot arreu i equipament bondage. I evidentment, el dia de la inauguració convidarem tots els agents de la ciutat. Ep, però que vinguin amb parella, eh!».
 
Per posar remei a la meva ignorància sobre el motiu del tancament de la comissaria de proximitat, li pregunto al Narcís. I ell em respon sorprès: «Home, quasi 300 metres quadrats de local comercial al barri antic és una barbaritat, però 300 metres quadrats de comissaria... Ja m’entens, se’ls va fer petita a la primera de canvi».
També hauries de llegir
Fa 92 setmanes

​La Festa del Tomàquet humanitzada




Participació