Etiqueta roma

'Priscilla, Reina del Desierto' i Guillem Roma a Manresa

TEATRE i MÚSICA. Després d'haver fet temporada aquest hivern al teatre Tívoli de Barcelona amb molt d’èxit durant 15 setmanes consecutives i amb més de 100.000 espectadors, 'Priscilla, Reina del Desierto' va aterrar a la Sala Gran del Teatre Kursaal durant 4 dies i amo 7 funciona 
Priscilla és un dels muntatge més divertit i espectaculars del teatre musical, amb 23 canvis d’escenografia, 200 perruques i barrets, 500 vestits i 40 artistes en escena és el musical més espectacular que ha passat pel Kursaal. 
 
A part de Barcelona, Manresa és una de les dues úniques ciutats catalanes que acull el musical, que de l’1 al 4 de febrer aterrarà al teatre-auditori de Sant Cugat.
 
El passat dissabte  28 d’octubre, el músic osonenc Guillem Roma torna a la programació, aquesta vegada al teatre Conservatori, amb l’espectacle “Connexions”, un nou disc amb cançons que ens connecten amb la màgia d’aquest món i més enllà a través del seu optimisme i l’alegria que desprèn la seva música. 

Manresa en temps de canvi (280-785)

Sabem ben poca cosa del que va passar al Bages i concretament a Manresa, entre la crisi de l'Imperi Romà i l'arribada dels francs. Hi ha molt poques proves arqueològiques i encara menys documents escrits. Per això avui parlaré d'un període molt extens. Veurem com fou Manresa durant l'imperi romà en crisi, el regne visigot i el domini musulmà.

Manresa comença al Puigcardener. Cap. 3: Romans

HISTÒRIA MANRESANA. Els íbers vivien tant feliços i en pau, amb les seves petites batusses entre tribus, fins que van arribar els romans i els cartaginesos. Una gent amb una tecnologia molt millor i una organització social més complexa. Això va fer que la cultura íbera es dissolgués, i va comportar grans canvis en els poblats, com Manresa.
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.