Etiqueta erc

Converses amb els deu aspirants a l'alcaldia de Manresa

REPORTATGE-POLÍTICA. Com fa quatre anys, el Pou ha apostat per acarar els deu aspirants a l’alcaldia de la ciutat amb ciutadans i ciutadanes amb acreditat pedigrí sociocultural manresà. El resultat: preguntes diverses, cordialitat màxima, visions diferents de la ciutat i la manera de governar-la i, sobretot, opinions no gaire discordants a l’hora de diagnosticar les problemàtiques que cal abordar immediatament 

«El Maig del 68 va ser una parida que va donar el fill anys més tard amb noves formes de militància contràries als estalinians»

ENTREVISTA. Gentil Puig i Moreno és professor honorari de les universitats Autònoma de Barcelona i de Perpinyà, és doctor en lingüística romànica per la Universitat de Montpeller i habilitat en ciències del llenguatge. Especialista en lingüística aplicada al coneixement de les llengües, sociolingüística, antropología cultural i interculturalitat, és expert del Consell d’Europa en les llengües minoritàries.

Els joves polítics demanen pas

REPORTATGE. No s’allunyen dels discursos oficials dels seus partits. Tenen la lliçó apresa. Però alhora no s’estan de criticar algunes servituds de la política, que tanmateix veuen com a instrument útil i necessari per canviar les coses.

Anglada, PP, ERC i la CUP surten a caçar vots al mercat de la Font

REPORTATGE. Fins a quatre formacions polítiques han coincidit aquest dimarts al clàssic passeig electoral al mercat setmanal de la Font dels Capellans. Josep Anglada (PxC), Pere Culell (ERC), Adam Majó (CUP) i Dolors Montserrat (PPC) s'han apropat als compradors per demanar-los el vot.

Els regidors manresans debaten si cal que renunciïn a l'assegurança de vida

REPORTATGE. El juliol els regidors de la CUP, Adam Majó i Jordi Masdeu, van decidir renunciar a l'assegurança de vida a què tenen dret com a regidors, sumant-se a la reclamació del personal de l'Ajuntament, que veu injust i inapropiat que els regidors gaudeixin d'una assegurança de vida mentre es retallen diverses partides. Què en pensen els partits? 
Pàgina 1 de 2
 Següent >
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.