Etiqueta crònica del ple

El Ple de Manresa aprova un acord contra la crisi, sense unanimitat

CRÒNICA DEL PLE. El Ple de l'Ajuntament ha tractat alguns temes espinosos i cabdals. La llibertat dels presos polítics saharauís, els desnonaments a la ciutat i la crisi. Per altra banda, com és de costum, també hi hagut espai per a un tema més centrat en l'eix nacional. L'Ajuntament doncs, s'afegeix al moviment municipalista de la sobirania fiscal.

Manresa es declara "ciutat lliure de desnonaments" per unanimitat

CRÒNICA DEL PLE. Aquest dijous hi hagut temes delicats. El primer ple de l'any ha començat mogut. A més, hi hagut força unanimitat. Hi hagut algunes mocions, amb tres compareixences de diferents col·lectius actius de la ciutat. Els temes han estat: la lluita contra els desnonaments, la batalla per aturar les retallades als pensionistes i la veritat sobre la mort de Flors Sirera. Les propostes presentades al respecte han estat ben rebudes per tots els regidors, i amb cap vot en contra. 

El debat nacional sobre l'Estat propi, present més que mai al ple de pressupostos

CRÒNICA DEL PLE. L'Ajuntament aprova els nous pressupostos de 2013 gràcies al suport del grup municipal socialista, el qual s'ha abstingut, a canvi d'un Pla Local d'Emprenedoria i de més ajudes socials. També s'han aprovat 10 acomiadaments de treballadors públics.

El govern municipal bloqueja que el Milcentenari canviï els cotxes pel verd

PLE. En plena campanya electoral, les discussions més interessants del ple de novembre de l'Ajuntament de Manresa s'han centrat entorn de la previsió del POUM que la plaça Milcentenari, que alberga l'alberg municipal, ha d'esdevenir un espai verd en detriment de l'aparcament actual. La CUP ha intentat que el POUM s'apliqui. La resta de grups ho han bloquejat. 
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.