Soferta victòria de l’Artés

per Alex Alegre, 2 de desembre de 2012 a les 23:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de desembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET. Els homes de Jordi Estany van aconseguir la victòria a la pista del C.B.Castellbisbal per 57-68 en un partit poc vistós. Vinyas, amb 19 punts, va ser el màxim anotador, mentre que Illa es va fer omnipresent a la zona, capturant fins a 15 rebots.Estadístiques del partit
Resultats i classificació

El partit començava amb els artesencs molt desencertats, sense saber trobar solucions al seu poc encert de cara a cistella. Als primers deu minuts acabaven amb els locals dominant el marcador 24-16.

A partir del segon quart, els artesencs creixien en defensa, i compensaven així el seu poc encert. Els locals es col·lapsaven davant la defensa visitant, i acabaven anotant tan sol vuit punts el quart, arribant a la mitja part amb un igualat 32-34.

L’Artés, un equip acostumat a grans anotacions, es veia castigat per el seu poc encert en el triple, acabant el partit amb un 1 de 23. Els locals no es mostraven més encertats, acabant el partit amb un 1 de 18 des de la línia de 6’75.

En la segona part la tònica seria la mateix: molts errors i moltes pilotes al ferro de la cistella. L’Artés, però, seguiria manant en el partit gràcies a la seva gran superioritat en el rebot (50 per 26 dels locals) i la seva intensa defensa. S’arribava als últims deu minuts amb la igualtat reinant al marcador: 47-53.

En els últims deu minuts els artesencs assegurarien la victòria gràcies a una nova mostra de la seva gran capacitat defensiva, deixant als locals amb tan sol deu punts, insuficients per a remuntar el partit. Al final, 57-68 i una nova victòria pels del Bages.

Vinyes amb 19 punts va ser el màxim anotador, mentre que Illa es va fer omnipresent a la zona, capturant fins a 15 rebots.

L'Artés es va imposar gràcies a la seva superioritat al rebot (50 per 26 dels locals). Foto: Clàudia Díaz