PROPOSTES

La gallina del Pou se'n va al circ

La Fira Mediterrània s’inaugurarà amb un espectacle de circ inspirat en la coneguda llegenda del Pou de la Gallina. El muntatge, que comptarà amb la col·laboració dels Tirallongues i la participació dels acròbates Mariona Moya, Griselda Juncà, Josefina Castro i Daniel Ortiz, és una creació de la Cia Voël, integrada per Deborah Cobos, Debi, i Jordi Serra.

Foto: Marta Garcia Cardellach
per Jordi Estrada, 3 d'octubre de 2022 a les 12:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'octubre de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La seva proposta consisteix a fer un relectura de la llegenda en clau actual i adaptada al llenguatge circenc. De la mateixa manera que, segons la llegenda, la gallina va salvar-se de morir ofegada emergint del fons del pou a la superfície, també la societat actual ressorgirà del forat on es troba submergida només si és capaç de fer-ho col·lectivament i solidàriament. Al llarg de l’espectacle, castellers i acròbates iniciaran un camí ascendent cap a la llum al so d’una música composta per a l’ocasió i interpretada en directe per Marc Sastre i Joan Bramon. Amb anterioritat, la Cia Voël va presentar l’any 2021 la seva versió de la llegenda de Dones d’aigua, a Sant Joan les Fonts.

Arxivat a:
Cultura
També hauries de llegir
Fa 82 setmanes

Sortegem 3 entrades dobles per a la 25a Fira Mediterrània




Participació