PROPOSTES

Sortegem 3 entrades dobles per a la 25a Fira Mediterrània

Per participar només ens has de seguir a Instagram i fer m'agrada a la publicació dels espectacles dels quals vols aconseguir les entrades dobles. El dijous 6 d'octubre farem el sorteig entre tots els participants.

per El Pou, 27 de setembre de 2022 a les 10:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de setembre de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fira Mediterrània de Manresa és un mercat de propostes artístiques que utilitzen l’arrel, la tradició i la cultura popular com a motor creatiu. La 25a edició de la Fira Mediterrània es celebrarà a Manresa del 6 al 9 d'octubre.

Entrada doble per a l'espectacle Solar, de Mos Maiorum. Dissabte, 08 d'octubre, a les 13:00h a la Sala gran del Teatre Kursaal.

 

Què cantaran els treballadors del camp, quan els cultius estiguin coberts de centrals fotovoltaiques enormes? El col·lectiu teatral Mos Maiorum proposa un ritual catàrtic on multitud de testimonis reals parlen de la problemàtica generada per la desregularització de la transició energètica, una àgora pública on escoltar veus diverses, cants atàvics i impactes electromagnètics.
 

Entrada doble per a l'espectacle Solc, de l'Esbart Ciutat Comptal i Arnau Obiols. Dissabte, 08 d'octubre, a les 16:30h a la nau de l'Anònima.

 

Aquest 2022, i al llarg del 2023, se celebra l’Any de l’Obra del Cançoner Popular en motiu dels cent anys de l’inici de les seves missions. Solc ens proposa un diàleg entre la dansa i la música de l’Obra del Cançoner, amb la música creada i tocada en directe per Arnau Obiols i ballada per l’Esbart Ciutat Comtal. Una proposta que parteix del viatge que els missioners van fer per tot el país a partir del 1922.
 

Entrada doble per a l'espectacle Les eines, del Cor Jove Amics de la Unió amb Marcel Bagés i David Soler. Diumenge, 09 d'octubre, a les 18:30h a la Sala gran del Teatre Kursaal.
 

En motiu del centenari de l’Obra del Cançoner Popular, Les eines recull el testimoni de les melodies que sonaven durant les jornades de treball al camp a principis del s. XX. David Soler i Marcel Bagés, que compartiran escenari amb el cor, les han arranjat per cantar-les polifònicament, en una proposta inèdita que combina harmonies complexes, ritmes corporals, els sons de les eines i sintetitzadors.
 
Arxivat a:
Cultura, teatre, música, dansa
També hauries de llegir
Fa 81 setmanes

La gallina del Pou se'n va al circ




Participació