Andrea Motis, gran protagonista de la ‘jam jazz’

per Judit Barea, 25 de juliol de 2012 a les 01:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juliol de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
MÚSICA.  La cantant, trompetista i saxofonista va actuar amb el també trompetista Fèlix Rossy aquest dimarts. Ho van fer acompanyats de professors del Curs de Jazz i Música Moderna dels Tallers Musicals d’Avinyó Un moment de l'actuació d'Andrea Motis i el trompetista Fèlix Rossy Foto: Judit Barea

Aquest dimarts, va ser el torn d’ Andrea Motis i Fèlix Rossy . Ella, amb la trompeta, el saxo i la veu. Ell, amb la trompeta. Un tàndem que va combinar els seus solos amb els dels professors del Curs de Jazz que els acompanyaven en les bases de guitarra, teclat, bateria i baix.

El local escollit per a la jam-session de dimarts va ser El Bar. A diferència de l’any passat, l’escenari era al carrer, de manera que la visibilitat era molt millor i tothom, ja fos des de les cadires o a peu dret, va poder escoltar les interpretacions de Motis i Rossy.
 
Amb només 17 anys, Andrea Motis ja és un dels noms rellevants del jazz català. S’ha format a l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu (Barcelona), i ja fa uns anys que col·labora amb la Sant Andreu Jazz Band, dirigida pel poliinstrumentista Joan Chamorro, que alhora és el seu representant. L’any passat ja va estar als Tallers Musicals, i aquest any ha tornat a repetir amb una gran expectació.

A la segona part de la nit, Rossy i Motis van deixar pas a les interpretacions dels alumnes del Curs intensiu de Jazz i Música Moderna que té lloc aquesta setmana. Aquests van cantar, tocar i improvisar sobre diversos temes, organitzats en set combos diferents.

 
Actuació d'un dels combos formats per alumnes del Curs de Jazz i Música Moderna Foto: Judit Barea  Participació