Etiqueta què

«París em va canviar la vida per tot el què vaig viure, vaig aprendre i totes les persones que vaig conèixer»

MÚSICA - ENTREVISTA. Nascut a Camarles (Baix Ebre, 1982), Joan Rovira ha estat artista revelació durant dos anys consecutius dels premis Enderrock 2016 per votació popular. Després de la seva època com a música de carrer pels carrers de París, el seu debut va ser el 2015 amb el seu primer disc Peix sense Espina (Satélite K, 2015); El 2017 va publicar el seu darrer disc, Encara Tenim Temps (Satélite K, 2017). Aquest dissabte al vespre (17 de març), Joan Rovira tocarà a les 20h. al Voilà! Manresa. Serà el primer cop que el cantautor tocarà a la ciutat. 

De què estem fets?

Què som? De què estem fets? No us heu preguntat mai això? No és una pregunta gaire difícil de respondre, però segons a qui ho preguntis rebràs una resposta o una altra. La matèria i els éssers vius estem fets de moltes coses, us heu adonat de quantes?

«No he conegut mai què és estar sense feina»

TEATRE-ENTREVISTA. Aprofitant que Josep Maria Pou va venir a Manresa, vam tenir el plaer de conversar amb ell sobre el seu darrer projecte, Prendre partit. Amb ell, vam parlar de la cultura, del teatre i de la seva trajectòria professional.

Què li passa a una dona soltera quan arriba i sobrepassa els trenta?

TEATRE. Quins misteris, desitjos i secrets poblen la realitat femenina d'una dona de trenta? Tot un enigma que desvetllen Meritxell Huertas, Mònica Pérez i Yolanda Ramos en l'espectacle "Confessions de dones de 30", un entramat de rialles i veritats hormonals políticament incorrecte.
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.