Etiqueta opinió

‘Coaching’ o autoconeixement

En l’arrencada d’aquest nou Pou Digital en què esteu navegant, m’he trobat moltes estones suggerint i orientant els joves periodistes que hi abocaran continguts de la mateixa manera que, en el seu dia, jo vaig rebre consells de tot tipus en els meus inicis. A part de sentir-me una mica mes vell, aquests moments que hem compartit mentre definíem tasques m’han fet reflexionar al voltant de l’espontaneïtat d’aquest procés de mestratge inconscient i de com xoca en la generalització de l’ús dels serveis de coaching com a nova clau de volta de triomf personal i professional.

Processons

Fa poc que hem deixat enrere Setmana Santa i un dels elements simbòlics que la caracteritzen especialment són les processons. Enguany a Catalunya han estat , en general, passades per aigua i algunes fins i tot s’han suspès. A Manresa, en canvi, el temps va permetre el seu recorregut, sortint de la Seu. És xocant i, fins a cert punt la trobo personalment retrògrada, aquesta revifalla que han viscut durant la darrera dècada.
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.