Etiqueta espectacle

La claca

DES DEL DIVAN. PEL DOCTOR LACETÀ

El personatge que atrapa històries

RETRATS. El reflex del mirall comença a perfilar la Karla. Ell s’amaga les celles amb pintura i se’n dibuixa unes de més perfilades. Acosta els seus ulls grans al vidre i, amb el pinzell, els dona el color de les flors de lilà. S’esborra les marques de la pell facial amb pintura. Les galtes se li envermelleixen. 

«El nivell teatral ha millorat. Avui dia, és estrany anar al teatre i veure un espectacle que no tingui un mínim de qualitat»

TEATRE. Abans de la funció d'"Avui no Sopem" a la Sala Gran del Kursaal, vam conversar amb l'actor
 Jordi Banacolocha.
Durant l'entrevista vam parlar de la seva trajectòria com a actor, del panorama teatral actual a Catalinya i de l'obra de Teatre que, actualment, l'actor protagonitza. 

“Ozom”, el darrer espectacle del Magi, al Kursaal

TEATRE. Amb les entrades pràcticament exhaurides, Mag Lari va tornar aquest cap de setmana a Manresa per presentar el seu darrer espectacle “Ozom” 

Música i monòlegs són la mescla del nou espectacle de Berto Romero

TEATRE. El cardoní Berto Romero va exhaurir les entrades del teatre Kursaal amb el seu nou espectacle "Sigue con nosotros", en què es barreja humor, música i ball. El "nebot" de Buenafuente ha crescut i, amb el seu nou espectacle, ve a explicar com han passat els anys en la seva vida.
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.