PROPOSTES

Sortegem 3 entrades dobles per a la 23a Fira Mediterrània

Per participar només ens has de seguir a Instagram i fer m'agrada a la publicació dels espectacles dels quals vols aconseguir les entrades dobles. El dia 15 d'octubre farem el sorteig entre tots els participants.

per El Pou, 13 d'octubre de 2020 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Pou de la gallina a Instagram

MÚSICA

Entrada doble per a l'estrena de "Canciones del Folklore" d'Alba Carmona. Divendres, 16 d'octubre, a les 23:00h al Teatre Conservatori.
 

Aquest espectacle homenatja als cants populars partint de la música tradicional espanyola i el flamenc i viatja cap a altres llocs del món sense perdre l’essència comuna de la tradició oral. Amb un repertori de cants sefardites, andins, llatinoamericans i espanyols, i des d’una lectura contemporània, Carmona mostra la riquesa i personalitat de la música de tradició oral.

Més informació de l'espectacle al lloc web de la 23a Fira Mediterrània


MÚSICA
Entrada doble per a l'estrena de "Vega" de Paula Grande i Anna Ferrer. Dissabte, 17 d'octubre, a les 17:00h al Teatre Conservatori.
 

"Vega" és un espectacle que recorre els diferents àmbits de la música popular i explora el rol de les dones en els últims dos segles a través de les lletres de les cançons del repertori tradicional de les comarques gironines. Sobre aquests dos eixos, estem davant d’una proposta única que uneix dues veus de gran personalitat per acostar el folklore català a l’escena musical d’avui dia.

Més informació de l'espectacle al lloc web de la 23a Fira Mediterrània

MÚSICA
Entrada doble per a l'estrena de "Cançó d'amor i de guerra" de Sons Essencials & Andorra Lírica. Diumenge, 18 d'octubre, a les 12:30h al Teatre Conservatori.
 

Aquestes dues formacions estrenen a la Fira una singular revisió d’una sarsuela que va commocionar la Barcelona de principis de segle XIX. L’espectacle revisa l’obra original en clau de rumba i diversos gèneres mediterranis amb sonoritats ètniques i elements d’improvisació jazzística. La lírica i la música d’arrel sumen llenguatges amb una agosarada i insòlita complicitat.

Més informació de l'espectacle al lloc web de la 23a Fira Mediterrània



Participació