“Ozom”, el darrer espectacle del Magi, al Kursaal

per Aida Solà Concustell, 11 d'abril de 2016 a les 20:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEATRE. Amb les entrades pràcticament exhaurides, Mag Lari va tornar aquest cap de setmana a Manresa per presentar el seu darrer espectacle “Ozom” 
El nou espectacle del Mag Lari és una mena de barreja de 5 mags, el mateix Mag Lari i quatre mags més: Gin Klark , Wenceslao Padró , Cirici Pasqual i Goretti . Un dels mags ve de Las Vegas; l'altre, circula en una cadira de rodes, nostàlgic del seu triomfal passat; l'altre, es presenta de mossèn i amb una monja d'ajudant; i, l'últim, vingut del món gore, amenaça amb la sang als llavis i les puntes de les ungles.

Foto: Teatre Kursaal

Com tots els altres espectacles, Mag Lari mai fa un espectacle convencional, és a dir, no hi ha en cap moment de l'espectacle els números típics del repertori dels mags: els jocs de cartes, la corda que es tensen i s'afluixen soles, l'aparició de més d'un mocador a partir d'un, etc. Però, en canvi, sí que hi ha  un punt molt personal del mag, el qual ja hem pogut veure en els altres espectacles, i és que el Mag Lari no ho presenta com un espectacle de màgia, sinó com un cabaret màgic que, té el seu màxim d'esplendor quan el públic és familiar i, en el cas del Kursaal, "Ozom" va aconseguir el seu màxim esplendor.

Foto: Teatre Kursaal


"Ozom" és un espectacle teatral amb un guió gens improvisat, amb un espectacular canvi de vestuari i amb una transformació escenogràfica emmarcada, d'una banda, per una banda sonora espectacular i, en segon lloc, per l'aparició de les intervencions dels quatre mags, acompanyats sempre dels 3 intèrprets que l'acompanyen entre ballarins, actors, actrius i ajudants.
    



Participació