Etiqueta broggi

Broggi recupera la figura de Lorca

TEATRE. El 2017 es van cumplir 80 anys de l’afosellament de Lorca. La seva obra ha passat a domini públic i moltes companyies han volgut homanetjar a Federico García Lorca. Amb aquesta versió, La Perla29 i Oriol Broggi porten a escena la boda més tràgica del autor.
“Bodas de sangre” es va poder veure el passat cap de setmana al Teatre Kursaal. 

L'«Espriu» de Broggi

CRÍTICA-TEATRE. El teatre i la poesia es fusionen quan es tracta de commemorar un autor polifacètic com Salvador Espriu, el gran personatge literari de l'any 2013. Al Kursaal, la companyia La Perla29, a càrrec d'Oriol Broggi, n'ha recordat, en petit format, la figura i l'obra. És un més del gruix d'actes que enfarfega el centenari del naixement del poeta de Sinera.

Arquillué salva la posteritat d'un 'Cyrano' precuinat

CRÍTICA-TEATRE. Oriol Broggi va tornar al Kursaal amb la posada en escena de la seva versió d'un dels grans clàssics: 'Cyrano' (1897) del dramaturg francès del XIX Edmond Rostand (1868-1918). A Broggi el motiva acostar-los al gran públic, però la seva versió tenia moments d'indigestió. Pere Arquillué, en el paper del genial nassut, eleva a l'Olimp una adaptació irregular. 
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.