Deporvillage inicia un procés de contractació de personal

per Ferran Sardans, 31 de maig de 2013 a les 16:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de maig de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
EMPRENEDORS LOCALSDeporvillage.com està interessada a contractar diverses persones de forma immediata i d’altres al llarg d'aquest 2013. L'empresa és una de les botigues ‘online’ de material esportiu capdavanteres a Espanya i una de les ‘startups d’e-commerce’ amb més creixement. La companyia preveu contractar 10 persones al llarg d'aquest any i actualment ja en té quatre. 
L'empresa de venda de productes esportius online busca enginyers, informàtics, experts en màrqueting online i persones franceses i italianes que els puguin ajudar de cara a la seva expansió internacional. Tots aquests perfils seran emplenats amb persones metòdiques, proactives, rigoroses i enfocades a resultats amb ganes d'aprendre i créixer amb Deporvillage. La companyia ofereix més detalls i especificacions a la seva pàgina web


Deporvillage, que en un any ha triplicat les vendes i s'ha expandit a França i Itàlia, és una empresa recolzada per l'acceleradora d'empreses SeedRocket i amb un ambient de treball jove i emprenedor. Les seves oficines centrals són a Manresa (Bages). Ocasionalment es podria considerar algun candidat per situar-se en les seves oficines de Barcelona Activa.
Àngel Corcuera i Xavier Pladellorens, cofundadors de l'exitosa empresa manresana.
Arxivat a:
Gent, EMPRENEDORIAParticipació