El Vilatorrada només aguanta un quart

per Joan Torras, 11 de març de 2013 a les 10:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de març de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET. El CB Vilatorrada va encaixar una nova derrota a 1a catalana. Aquesta vegada, els de Sant Joan van caure davant l’Esparraguera, el quart classificat de la taula. Els de Sant Joan només van ser capaços d’aguantar en el primer quart, tot i que no van poder imposar-se en cap dels quatre períodes. Oliver Fernàndez va ser el més destacat dels santjoanencs amb 24 punts.C.B. VILATORRADA 71 C.B. ESPARREGUERA 87

C.B.Vilatorrada:
Solernou (8), Leon (3), Gabri (4), Castilla (7) i Fernandez (24) -cinc inicial-, Guitart (2), Boja (4), Culebras, Oliva (9), Castillo (10) i Marginet.

C.B. Esparreguera:

Meri, Jorba (10), Rizzo (12), Fontanals (19) i Campaña (10) -cinc inicial-, Jorba (19), Paulo, Quiran (6), Coves (7) i Gonzalez (4).

Àrbitres: Ferrer i Cardozo.
Parcials: 20-21, 34-46, 50-68, 71-87.

El partit va començar amb bon ritme per part dels dos conjunts. El Vilatorrada, basant el seu atac en l’encert exterior, va ser capaç d’aguantar l’Esparraguera durant els primers 10 minuts (20-21).

Els locals no van poder fer res per aturar els visitants durant la resta de partit. L’Esparraguera, ben posicionat a la pista i amb una molt bona actitud defensiva, unida a l’alt encert en els tirs de tres punts (14 triples en tot el partit), va controlar en tot moment el marcador.

El Sant Joan, a remolc, només jugava per evitar que la victòria dels visitants acabés essent més àmplia i tan sols responia mitjançant el tir exterior de Fernàndez, Oliva o Solernou, entre d’altres, en accions aïllades. Als locals els va costar molt defensar els blocs directes dels visitants.

Amb aquesta, el Vilatorrada ja suma 20 derrotes a Primera Catalana. Els de Sant Joan només han aconseguit una victòria en la competició i segueixen enfonsats com a cuers en solitari a quatre victòries del penúltim classificat.