Carlos Latre fa paròdia del panorama espanyol amb l’espectacle 'Yes, we Spain is different'

per Aida Solà Concustell, 25 de febrer de 2013 a les 19:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de febrer de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEATRE. El còmic Carlos Latre arriba a Manresa per presentar l’espectacle 'Yes, we Spain is different', una renovació del antic espectacle 'Yes we Spain'. L’espectacle inclou imitacions de més de 80 personatges, entre les quals destaca la incorporació d’Iñaki Urdangarin.
Des de divendres fins diumenge, Carlos Latre va ser al teatre Kursaal per presentar la nova versió de l’espectacle “Yes, We Spain is different” una nova versió de l’antic espectacle “Yes, We Spain”. Amb totes les entrades exhaurides, gairebé unes 3000 persones han pogut gaudir de l’humorístic espectacle de Carlos Latre.
 

Carlos Latre presenta la segona part de ‘Yes, We Spain is different’ després de la gran acollida que va rebre el primer espectacle ‘Yes, We Spain’. Aquesta versió renovada presenta la situació que es viu a la Moncloa amb el canvi de govern: quan Mariano Rajoy arriba al poder descobreix que Zapatero li ha venut el país a Alemanya i decideix convidar Obama a Espanya per impedir caure sota el control germànic. A partir d’aquest punt de partida Latre imita  personatges de tots els àmbits i ho combina amb números musicals d'allò més originals.

Cartell del espectacle

Al llarg d’una hora i mitja el famós i
mitador interpreta més de 70 personatges del panorama espanyol que van des del món de la política, en què imita Rajoy, Esperanza Aguirre o Aznar fins al món de la faràndula i la televisió, on podem veure una magistral imitació de Boris Izaguirre o Àngel Llàcer. El panorama futbolístic també fa acte de presència en aquest show i Latre ens delecta amb una imitació d’Iniesta que ens fa recordar el seu treball al programa ‘Crackòvia’.
 
‘Yes, We Spain is different’ ens ofereix moments únics, com veure la Duquesa de Alba ballant una cançó de Lady Gaga o Esperanza Aguirre fent un número de Cabaret. Carlos Latre deixa clar amb aquest espectacle per què és un dels millors imitadors del món i demostra que té una gran capacitat per representar diversos personatges en un període curt de temps. Té molt mèrit i exigeix molta concentració imitar tantes persones parlant entre elles, sabent captar l’essència de cadascuna d’elles sense fallar ni un sol cop. ‘Yes, We Spain is different’ és un espectacle per divertir-se i unir-se a la visió còmica del panorama espanyol que ofereix Carlos Latre. Amb la situació que vivim, és una bona opció prendre’s les coses amb humor.

Participació