El Santpedor encadena tres victòries consecutives

per David Ferrer, 13 de febrer de 2013 a les 00:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de febrer de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET. Victòria del CB Santpedor contra el CB Ópalo Cerdanyola en un partit molt igualat que es va decidir en el darrer període i que permet als santpedorencs encadenar una sèrie de tres victòries consecutives. CB SANTPEDOR 79 : Tejero 15, Andreu 16, Navarro 15, Belmonte 4, Figueras 2, -cinc inicial-, Cuberas 4, Ginés, Garcia 11, Balaguer 5 i Puigarnau 5.

CB ÓPALO CERDANYOLA 72
: Ochoa 9, Beltran 2, Antón 6, Tena 17, Jané 10, -cinc inicial-, Ortega 5, Mas 1, Morales 2, Vonna 20.

Àrbitres : Gómez, J. i Figueredo, D.
Parcials : 16-17, 34-35; 52-57, 79-72.

El partit començà molt igualat per part dels dos equips, però el major encert dels visitants des de la línia de 6,25 els va permetre acabar el quart guanyant per la mínima (16-17).

Guillem Andreu va ser el màxim anotador del seu equip amb 16 punts. Foto: Sandra Garcia

El segon quart començà millor per als locals que amb dos triples van capgirar el marcador i els va permetre mantenir-se per sobre fins als darrers 30 segons en el que dues pilotes perdudes consecutives dels santpedorencs van ser aprofitades pel CB Ópalo Cerdanyola per tornar-se a situar 1 punt a sobre (34-35). En el tercer període, ambdós equips van sortir molt encertats en atac però van ser els visitants els qui aconseguien en els darrers minuts distanciar-se una mica en el marcador (52-57).

En l’últim quart, el CB Ópalo Cerdanyola va sortir molt fort i en el minut 4 aconseguien la màxima avantatge a favor (56-66). A partir de llavors, el CB Santpedor, que no va donar el partit per perdut, van aconseguir capgirar el resultat amb un espectacular parcial de 16 a 0, que els situava 6 punts a sobre (72-66). Aleshores, els santpedorencs van saber mantenir aquesta avantatge en el marcador i emportar-se la victòria (79-72).