El Santpedor es retroba amb la victòria

per David Ferrer, 4 de febrer de 2013 a les 22:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de febrer de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET. Victòria molt treballada del CB Santpedor a casa de l'U.E. Horta, en un partit amb un alt encert des de la línia de 6,25. És el novè triomf dels santpedorencs, que acumulen vuit derrotes.
U.E. HORTA 76: Pujol, Garcia, A. 19, Clotet 2, Carretero 14, Rey, -cinc inicial-, Aragón 6, Garcia, M. 9, Rodríguez 5, Valdez 3, Castillo 10 i Pérez 8.

CB SANTPEDOR 86: Tejero 10, Andreu 15, Pressegué 9, Belmonte 4, Figueras 18, -cinc inicial-, Cuberas, Navarro, Garcia 3, Balaguer 9 i Puigarnau 18.

Àrbitres: Alquézar, G. i Soronellas, R.

Parcials: 20-18, 42-43; 59-69, 76-86.

El partit començà bé per part dels locals que van entrar més ràpid al partit. No obstant això, el CB Santpedor va reaccionar a partir del minut 5 i aconseguí retallar la diferència (20-18).

En el segon quart, va predominar l’encert d’ambdós equips des de la línia de 3 punts i la igualtat en el marcador, que es va decantar a favor del CB Santpedor amb una cistella en la darrera jugada del quart (42-43). A la represa, el partit va continuar amb màxima igualtat fins al minut 5 en què el CB Santpedor va obrir una petita escletxa en el marcador (59-65).

En el darrer quart, els locals van sortir molt forts i van retallar distàncies fins a situar-se 2 punts a sota, però els santpedorencs no els van deixar capgirar el marcador i amb 10 punts dels visitants en els últims 2 minuts van deixar sense opcions al UE Horta (86-76).