El Santpedor perd als últims instants

per David Ferrer, 21 de gener de 2013 a les 02:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de gener de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET. Derrota del CB Santpedor en la seva visita al camp del CN Tàrrega en un partit molt ajustat que es va decidir en l’últim minut. Els santpedorencs van tenir oportunitats per emportar-se la victòria, però van errar les dues penetracions decisives. CN TÀRREGA 66 : Bernaut 7, Riu, R. 14, Martí 10, Saiz, M. 27, Ruiz 6, -cinc inicial-, Sol, Torres. Saiz, R., Esplugas 2, Bulba i Gasso.

CB SANTPEDOR 63 : Tejero 7, Cuberas 1, Navarro 9, Riu, Balaguer 9, -cinc inicial-, Andreu 9, Figueras 4, Garcia 7, Pressegué 15, Puigarnau 2, Belmonte i Ginés.

Àrbitres : Sunyé, V. i Domingo, M.
Parcials : 13-14, 25-31; 46-47, 66-63.

El Santpedor va demanar falta en l'última acció del partit. Foto: Gerard Barnaus

El partit va començar amb una gran igualtat en el marcador en un quart on l’anotació no va ser gaire elevada (13-14). En el segon quart, els locals van iniciar-lo amb un parcial 6-0, però els santpedorencs van saber capgirar el marcador i aconseguir obrir una petita escletxa al descans (25-31).

A la represa, el CB Santpedor va aconseguir escapar-se fins als 10 punts (màxima diferència del partit), però en el minut 5 el CN Tàrrega va aprofitar un mal moment del CB Santpedor, per retallar diferències i capgirar el resultat (46-47). En el darrer quart, amb tot per decidir, el CN Tàrrega va començar molt bé, però el CB Santpedor va mostrar-se fort mentalment i van aconseguir tornar a capgirar el resultat fins a falta d’1 minut, en el que el CN Tàrrega va anotar un triple que els posava un punt sobre el marcador. Llavors, dos penetracions errades del CB Santpedor van acabar amb les possibilitats del CB Santpedor per endur-se la victòria (63-66).