La Salle continua en ratxa

per Pol Deig, 21 de gener de 2013 a les 02:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de gener de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET. La Salle Manresa va tancar la primera volta amb una nova victòria, la tercera consecutiva, en el seu desplaçament a l’Hospitalet, en un partit dominat majoritàriament pels manresans.CENTRE CATÒLIC 65: Carretero 2, Verdaguer 10, Crosas 7, Asensio 2, Fernández 1 –cinc inicial- Del Amo 7, Garrido 5, Subirachs 2, Burguillo 18, Surroca 10, Vives

LA SALLE MANRESA 76
: Virós 9, Corominas 2, Llort 10, Boix 11, Aguilera 8 –cinc inicial- Caballer 12, López 12, Cornet 6, Moreno 6, Fernández

Àrbitres: Domingo i Solan.
Parcials: 18-21, 36-32, 51-58, 65-76.

El joc proper a cistella va ajudar La Salle a aconseguir un nou triomf. Foto: Gerard Barnaus

La primera part va ser bastant igualada, i el joc efectiu dels locals va trobar resposta en l’encert exterior (fins a 15 triples convertits) i els ràpids contraatacs de l’equip visitant, que deixaven un marcador de 36-32 a la mitja part.

A la represa, els lasalians van oferir una molt bona imatge, i a base d’un bon treball en l’aspecte defensiu van aconseguir una diferència de set punts per afrontar els darrers deu minuts de partit. En aquests, els visitants van saber resistir les embestides dels locals i es van endur un important triomf.

En la propera jornada, els homes dirigts per Sergi Muñoz visitaran la pista del Tenea Esparreguera, el proper dissabte a dos quarts de set de la tarda.