El Santpedor no pot amb el líder i trenca la bona ratxa

per David Ferrer, 15 de gener de 2013 a les 23:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de gener de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET. Derrota del CB Santpedor contra els líders, l'AESC Ramon Llull, en un partit en què els visitants van dominar d’inici a fi. En el darrer quart, el CB Santpedor va intentar reduir les distàncies per tal de poder capgirar el marcador, però el bon ofici del Ramon Llull no va donar cap opció als santpedorencs. D'aquesta manera es trenca la bona ratxa dels de Santpedor, que tenien l'opció de sumar la cinquena victòria consecutiva, i es mantenen a la part còmode de la classificació.
CB SANTPEDOR 55 : Tejero 2, Andreu 10, Riu, Navarro 4, Puigarnau 11, -cinc inicial-, Cuberas, Figueras 10, Belmonte 2, Balaguer 6, Garcia 10 i Ginés.

AESC-RAMON LLULL A 65 : Ruiz 4, Cortés 8, Puig, D. 2, Pernas, Puig, A. 12, -cinc inicial-, Santos 14, Tellez, Hernández 7, Reyes 4, Peláez i Viedma 11.

Àrbitres : Aguilera, M.A. i Del Olmo, S.

Parcials : 9-18, 26-31; 36-49, 55-65.

El Santpedor va estar sòlid en defensa, però el desencert ofensiu el va sentenciar. Foto: Gerard Barnaus

En el primer quart, els locals van sortir amb molt de respecte envers als líders que van aprofitar la baixa anotació local per obrir una escletxa en el marcador (9-18).

L’inici del segon quart feia esperar el mateix guió que en el primer quart, però els locals van reaccionar en el minut 14 i amb un parcial 11-0, s’apropaven a 2 punts, però no van aconseguir capgirar el marcador, arribant al final del quart amb el resultat de 26-31.

En el tercer quart, l’AESC Ramon Llull va sortir molt fort i dominant el partit a partir de la defensa van aconseguir augmentar la distància entre tots dos en el marcador (49-36). En el darrer quart, el CB Santpedor va intentar reduir les distàncies per tal de poder capgirar el marcador, però el bon ofici de l’AESC Ramon Llull que va saber administrar molt bé el seu avantatge, no va donar cap opció als santpedorencs per aconseguir la victòria que hauria suposat la seva cinquena victòria consecutiva.