La Salle tomba el tercer classificat

per Pol Deig, 14 de gener de 2013 a les 01:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de gener de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET. La Salle Manresa assoleix una treballada i important victòria en el primer partit de l’any 2013 davant un dels equips de la part alta de la taula classificatòria, el SESE, al qual va derrotar per un marcador de 60-54. Tot i anotar només 4 punts en el primer període, els lasalians van anar de menys a més gràcies a una intensa defensa.
LA SALLE MANRESA 60 : Virós 6, Boix 4, López 17, Llort 18, Cornet –cinc inicial- Caballer 6, Aguilera 8, Moreno 1, Corominas, Fernández.

SESE 54
: Camara 2, Andrés 9, Galve 6, Gómez 2, Laredo 2 –cinc inicial- Aranda 7, Artine 7, Bachot 13, Roldas 4, Places 2.

Àrbitres
: Ferrer i Martínez.

Parcials : 4-12, 25-34, 42-40, 60-54.

Toti López va ser el màxim anotador de La Salle, amb 17 punts. Foto: Gerard Barnaus

Els manresans no van fer un bon inici de partit, i els barcelonins, sense fer un joc brillant, van agafar les primeres diferències en l’electrònic (4-12 al final del primer quart). Els homes de Sergi Muñoz van mostrar molta més intensitat i encert en el segon període, però malgrat això no va poder retallar distàncies i els visitants van arribar a l’equador del matx nou punts per sobre (25-34).

En la represa, els locals van fer una molt bona sortida, i basant-se en una forta defensa (el SESE només va anotar sis punts en el tercer acte) van entrar en els deu darrers minuts de partit amb dos punts de renda. En aquests, el conjunt de la capital bagenca va saber resistir tots els intents de remuntada dels visitants i es va endur una merescuda victòria.