Guillem Muñoz reafirma el seu liderat en el Campionat Provincial de ciclisme

El corredor santfruitosenc Guillem Muñoz, de l’equip manresà Tomàs Bellès, va guanyar la tercera prova del campionat barceloní disputada a Lliçà d’Amunt per davant del corredor manresà Roger Argelaguer, del conjunt Fa-Sol, i hores d’ara és líder del campionat amb una distancia de 160 punts sobre el segon classificat, Carlos Portilla, de l’OKI-Orbea, a falta de 5 proves per disputar-se.

per Adrià Martí, 26 d'abril de 2012 a les 00:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'abril de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La prova disputada el passat diumenge es caracteritzava per un traçat tècnic, ple de corriols i d’una duresa que va posar a prova l’habilitat dels corredors sobre la bicicleta. Després de completar cinc voltes sobre el circuit d’uns 6 km, aproximadament, Muñoz es va endur la victòria després d’una lluita durant tota la carrera amb Roger Argelaguer i Francesc Guerra, corredor que finalment es va veure obligat a abandonar per un problema mecànic. Finalment, el corredor local Ivan Segarra va pujar a l’últim graó del podi.

Pel que fa a la resta de participants bagencs, cal destacar els podis d’Albert Juvert (2n sub-23), Jacint Franch (2n veterà-50), Fèlix Martínez (1r màster-30) i Pol Ribas (3r júnior), així com la notable participació de ciclistes de la setena regió.