L'ASFE s'imposa a La Salle en el derbi

per Pol Deig, 4 de desembre de 2012 a les 01:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de desembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET. L’ASFE Sant Fruitós va arrodonir el dia de la presentació dels seus equips, tant de bàsquet com de voleibol, amb una victòria davant La Salle Manresa en el derbi bagenc de la jornada, en un matx vibrant que va necessitar una pròrroga per determinar quin dels dos equips s’enduria el triomf. Amb aquest triomf , l’ASFE es col·loca a la sisena posició, amb vuit victòries i quatre derrotes, mentre que la Salle presenta el balanç invers (quatre victòries i vuit derrotes) i se situa a la tretzena posició, en zona de play-off de permanència. ASFE 84 : Rovira 26, Sobrevias 11, Moliner 17, Ramon 11 i Vizcaíno 4 –cinc inicial- J.Orive 4, Pujolreu, Bataller, López 2, C. Orive, Berengueras 8, Capsada 1.

LA SALLE 72 : Virós 9, Cornet 4, Corominas 2, López 10 i Llort 16 –cinc inicial- Caballer 5, Huerta, Boix 14, Moreno, Aguilera 12.

Àrbitres : Mármol i Martínez.
Parcials : 24-8, 37-27, 51-47, 65-65, 84-72.

Resultats i classificació

Els jugadors de Sant Fruitós de Bages van sortir molt concentrats, tot el contrari que els lasalians, que van firmar un molt mal inici. Aquesta situació es reflectia en el 24-8 que marcava l’electrònic al final dels deu primers minuts de partit. En el segon quart els homes de Sergi Muñoz i Josep Piqueras van optar per fer una defensa zonal, que va fer baixar l’encert dels locals i va fer que s’arribés a la mitja part del partit amb només 10 punts d’avantatge pels locals.

En la segona meitat, el conjunt de la capital del Bages va continuar retallant el marge, que al final del tercer tram era de quatre punts (51-47). En els deu darrers minuts de partit, els lasalians van aconseguir posar-se per davant en el marcador, i ho van mantenir fins a la darrera posessió, a la qual van arribar amb dos punts de renda. Però llavors va aparèixer el base local Miquel Moliner i amb una penetració va forçar la pròrroga.

En els cinc minuts extra els manresans van cometre un error inicial que els va fer anar a remolc des del principi, i aquest fet, combinat amb l’encert dels homes de Màrius Bonjorn, va fer que la victòria es quedés a Sant Fruitós després d’un parcial total de 19-7.

Amb aquest triomf , l’ASFE es col·loca a la sisena posició, amb vuit victòries i quatre derrotes, mentre que la Salle presenta el balanç invers (quatre victòries i vuit derrotes) i se situa a la tretzena posició, en zona de play-off de permanència. En la propera jornada, els fruitosencs visitaran la pista del SESE, l’equip que els precedeix a la taula, el dissabte dia 15 a dos quarts de vuit del vespre.

Per la seva banda, els manresans es desplaçaran a Alpicat per jugar contra el Noguera Piñol, que porta un triomf més que els lasalians. El partit serà a dos quarts de vuit del vespre.

Aguilera i Llort van ser les referències de la Salle, però no va ser suficient per tombar l'ASFE. Foto: Gerard Barnaus