El Vilatorrada encaixa una derrota dolorosa

per Joan Torras, 2 de desembre de 2012 a les 23:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de desembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET. El CB Vilatorrada segueix al pou de la classificació de 1a catalana després de perdre en un partit molt ajustat a la pista del FIM Escudé Tàrrega. Els de Sant Joan van anar a remolc per una curta distància durant pràcticament tot el partit.
FIM ESCUDÉ TÀRREGA 72: Bernaus (13), Riu (8), Marti (7), R.Saiz (21) i Ruiz (8) -cinc inicial-, Sol, Torres, Galceran, M.Saiz (11), Esplugas, Bolba i Gasso (4). 4 cistelles de 3 punts, 21 cistelles en joc i 18 de 26 tirs lliures llençats. 20 faltes personals i 2 eliminats, Marti minut 23' i Esplugas minut 39'.

C.B. VILATORRADA 68: Leon (2), Prat (5), Reche (3), Canal i Fernandez (16) -cinc inicial-, Guitart (7), Boja (4), Culebras (11), i Solernou (20). 9 cistelles de 3 punts, 13 cistelles en joc i 15 de 17 tirs lliures, 23 faltes personals, cap eliminat.

Parcials: 17-15, 37-34; 58-53, 72-68.

Árbitres: Ballano i Centelles.

Resultats i classificació

El CB Vilatorrada segueix al pou de la classificació de 1a catalana després de perdre en un partit molt ajustat a la pista del FIM Escudé Tàrrega. El partit va ser molt igualat en tots els seus períodes, en els que els de Sant Joan no van deixar de treballar per aconseguir capgirar el marcador que ja des dels primers compassos era favorable als locals.

El Tàrrega, amb canvis defensius i un bon encert en el tir, va controlar la mínima diferencia aconseguida a l'inici de l'encontre (minut 3: 7-0) fins al final. Només en el minut 9 del darrer període, els santjoanencs es posaven al davant per 1 punt (67-68). No obstant, tot seguit els locals van llençar 6 tirs lliures de forma consecutiva i van convertir una cistella en joc, mentre que els atacs visitants van ser infructuosos.

Gabriel Prat, titular, va anotar 5 punts però no va disposar de minuts als instants finals. Foto: Josep Gonzalez