Victòria de mèrit de la Salle

per Pol Deig, 25 de novembre de 2012 a les 17:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de novembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET. La Salle Manresa completa una molt bona actuació i derrota el fins llavors segon classificat de la taula classificatòria, el Basket Coras, per un marcador de 75-69.La Salle 75: Virós 10, Corominas 4, Llort 24, Moreno 8, Aguilera 9 –cinc inicial–, López 6, Caballer 8, Arredondo 4, Serentill 2 i Cornet.

Basket Coras 69:Aulet 3, Castón 2, El Moctar 15, Ventosa 3, Doménech 24 –cinc inicial–, Calvo 4, Adame 5, González 13, Tejero i Grande.

Àrbitres: Casas i Morago.
Parcials: 21-12, 33-29, 55-41, 75-69.

Resultats i classificació

Els lasal·lians van sortir molt concentrats i van tenir el domini absolut en el primer quart, que es va acabar amb un tempteig de 21-12. En el segon període els visitants van demostrar la seva qualitat i van aconseguir acostar-se en l’electrònic, que marcava un 33-29 a la mitja part.

A la represa els manresans van tornar a fer una bona sortida, i amb un alt encert als dos costats de la pista, van agafar un avantatge de 14 punts al final del tercer quart (55-41). Aquesta diferència es va veure ampliada als 18 punts (62-44) quan faltaven 8 minuts pel final del partit.

Tot seguit, però, els homes de Sergi Muñoz i Josep Piqueras van patir un excés de nerviosisme que va permetre als barcelonins acostar-se en el marcador, però ja era massa tard per capgirar-lo i la victòria va ser per a l’equip local.