Un mal inici sentencia La Salle

per Pol Deig, 22 de novembre de 2012 a les 22:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de novembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET. La Salle Manresa no va poder continuar amb la seva ratxa positiva i va caure a la pista del Sant Jordi de Rubí per un resultat de 83-66. Amb aquesta derrota, La Salle es col·loca amb tres victòries i set derrotes a la tretzena posició de la taula classificatòria, i en la propera jornada rebrà un dels equips més forts de la competició, el Basket Coras.SANT JORDI 83: F. Martínez, Viladomat, Jiménez, Soler, A. Martínez -cinc inicial- Moreno, Antolín, Viladomat, Corbera, Angulo.

LA SALLE MANRESA 66: Virós 7, Corominas 2, Boix 4, Llort 14, Aguilera 9 -cinc inicial- Cornet 9, López 15, Arredondo 4, Moreno 2, Caballer.

Àrbitres. Artes i Aguilera.
Parcials: 25-10, 37-29, 61-44, 83-66.

Resultats i classificació

La Salle Manresa no va poder continuar amb la seva ratxa positiva i va caure a la pista del Sant Jordi de Rubí per un resultat de 83-66.

Els visitants van començar el partit molt descentrats a causa de la defensa zonal i l’encert en el llançament de tres punts de l’equip de Rubí, que va anotar fins a 15 triples en tot el partit. El primer quart es va acabar amb un 25-10. En el segon el conjunt local va saber mantenir les diferències fins a arribar a la mitja part amb un marcador de 37-29.

La defensa de La Salle no va ser la que acostuma a demostrar l'equip de Sergi Muñoz. Foto: Gerard Barnaus

A la represa, els homes lasal·lians van sortir disposats a capgirar el partit, ja que es van acostar a només quatre punts, però tot seguit els de Rubí van tornar a marxar en el marcador, i van entrar en els deu darrers minuts amb un tempteig de 61-44, fet que els feia afrontar el darrer període amb una certa tranquilitat, vigilant els intents dels bagencs per tornar a reenganxar-se al partit. Al final, victòria local per 83-66.

Amb aquesta derrota, La Salle es col·loca amb tres victòries i set derrotes a la tretzena posició de la taula classificatòria, i en la propera jornada rebrà un dels equips més forts de la competició, el Basket Coras. El partit serà dissabte a dos quarts de sis de la tarda al pavelló lasal·lià.