El Santpedor guanya a casa el dia de la presentació dels equips davant l'afició

per El Pou, 20 de novembre de 2012 a les 00:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de novembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET. Victòria del CB Santpedor contra el CB Esparreguera que trenca la sèrie de dos partits seguits perduts que duien els santpedorencs. I ho van fer a casa, el dia de la presentació de tots els equips davant dels jugadors i pares del club. CB Santpedor 70: Tejero 15, Cuberas 5, Navarro, Belmonte, Balaguer 21, -cinc inicial-, Andreu 4, Figueras 5, Garcia 9, Pressegué 9, Puigarnau 8, Riu 2 i Ginés.

CB Esparreguera 55: Meri 5, Riera 2, Fontanals 14, Fernández 9, Campaña 2, Jorba, A. 3, Jorba, M. 5, Rizzo 4, Quiran 6, Coves 4, Buch 1 i González.

Àrbitres: Ruiz, S. i Domingo, M.
Parcials: 22-19, 42-29; 52-38, 70-55.

Resultats i classificació

El partit va començar bé pels visitants, que es van posar ràpidament a ritme de partit, però els santpedorencs van reaccionar i, a partir d’una defensa i del gran encert des de la línia de 6,25 van fer que s’arribés al termini del primer quart amb un igualat 22-19. En el segon quart, el CB Santpedor va ser clar dominador del partit i gràcies a la gran tasca defensiva de tots els seus jugadors van obrir una petita, però important, escletxa en el marcador (42-29).

A la represa, el CB Esparreguera va pujar el seu nivell defensiu, però el CB Santpedor es va mantenir ferm i va saber conservar la diferència en el marcador en un quart amb molt baixa anotació (52-38). En el darrer quart, el CB Esparreguera va endurir el partit i va donar la sensació de que el podia capgirar, però el CB Santpedor es va mantenir serè fins a aconseguir una victòria molt important (70-55).

Xavier Balaguer va ser un cop més el jugador més determinant del partit. Foto: Gerard Barnaus