El Santpedor domina però no sentencia

per David Ferrer, 12 de novembre de 2012 a les 23:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de novembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET. Derrota del CB Santpedor a casa del Centre Catòlic L’Hospitalet en un partit en què els visitants van dominar en el marcador durant tot el partit. Tanmateix, però, en l’últim minut els de Dídac Vidal es van mostrar erràtics i els locals van aconseguir capgirar l'electrònic i emportar-se la victòria. Centre Catòlic L’Hospitalet 63: Garrido 2, Verdaguer 9, Subirachs 10, Burguillo 11 i Surroca 6, -cinc inicial-, Valero 2, Carretero 4, Crosas 18, Asensio 1 i Vives.

CB Santpedor 60: Tejero 15, Andreu 9, Navarro 6, Belmonte i Balaguer 2, -cinc inicial-, Cuberas, Figueras 11, Garcia 9, Pressegué 5, Puigarnau 2 i Riu 1.

Àrbitres: Arsas, J.O. i Ortiz, L.
Parcials: 13-20, 30-39; 43-52, 63-60.

Resultats i classificació

En el primer quart del partit va imperar la igualat i pel desencert de cara a cistella, però una sèrie de bons atacs dels visitants els va permetre escapar-se en el marcador (13-20). Durant el segon quart, el domini dels visitants en el joc va ser clar, però molts errors en cistelles fàcils que podrien haver obert un bon forat en el marcador van provocar que tan sols s’arribés al descans amb una avantatge de 9 punts (30-39) favorable als de Santpedor.

Després del descans el domini dels visitants que s’havia mostrat fins aleshores es va anar apagant i en un quart marcat per la baixa anotació, la diferència en el marcador es va mantenir (43-52). No obstant això, en el darrer quart una important manca d’encert dels santpedorencs va permetre retallar diferències en el marcador als locals que a falta de menys d’un minut es van col·locar un punt per sobre. El CB Santpedor va intentar reaccionar però ja era massa tard i el Centre Catòlic L’Hospitalet es va emportar un partit (63-60) que els posa amb el mateix nombre de victòries que el CB Santpedor.

El base Guillem Andreu va sortir d'inicial i va acabar el partit amb 9 punts. Foto: Sandra Garcia