El Sant Joan segueix sense guanyar a casa

per Joan Torras, 5 de novembre de 2012 a les 00:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de novembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET. El C.B. Vilatorrada no pot sumar la seva primera victòria com a local i cau davant d’un Grup Barna més intens. Els de Sant Joan van intentar capgirar el marcador als compassos finals, però hauran d’esperar una jornada més per lluitar per allunyar-se de la zona baixa de la classificació.C.B.Vilatorrada 66: Guitart 3, Boja 7, Culebras 12, Solernou 9 i Castilla 5, -cinc inicial-, Leon 3, Reche 4, Riera, Canal 3, Fernández 16, Castillo 4 i Marginet. 7 triples, 16 cistelles en joc, 16 de 34 tirs lliures; 18 faltes personals, cap eliminat.

Grup Barna 73: Canrero, Gaona 8, Olivera 11, Aristin 11 i Gabasa 15, -cinc inicial-, Pigem 11, Martínez 6, Carredo, Castel 6, Mulero 4 i Boho. 8 triples, 19 cistelles en joc, 19 de 31 tirs lliures; 22 faltes personals, cap eliminat.

Parcials: 19-25, 31-42; 47-53, 66-72.
Àrbitres: Ferrer i De Abajo.

Resultats i classificació

El Sant Joan va començar el partit amb molts desajustaments defensius i un baix encert en atac, que al minut 3 es reflectia al marcador amb un 3-10 favorable a l’equip visitant. Els percentatges de tots dos conjunts es van mantenir alts durant tot el període, que es va acabar amb els locals sis punts per sota (19-25). En els següents deu minuts el Grup Barna va seguir ampliant les diferències gràcies a una alta intensitat defensiva, que bloquejava els atacs locals i els permetia aconseguir cistelles fàcils en situació de contraatac.

Després del descans va seguir imperant la mateixa tònica, i els visitants incomodaven els atacs del Sant Joan i obtenien punts amb relativa facilitat. Al final del tercer període, tanmateix, el Vilatorrada va donar símptomes de millora i va reaccionar passant d'un 40-53 en el minut 7 a un 47-53 a l’acabament del quart.

A l’inici del darrer període els visitants van tornar a distanciar-se en el marcador i en l’últim minut es va passar del 58-69 al definitiu 66-72 en una reacció semblant a la del tercer període, però que va resultar estèril.