El Vilatorrada s'estrena a Primera

per Joan Torras, 26 d'octubre de 2012 a les 18:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'octubre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET. Els de Sant Joan es posen dins el partit després d’un parcial a favor que capgira el marcador al tercer quart. Solernou i Fernández, amb 20 i 21 punts respectivament, van anotar la meitat dels punts de l'equip. D'aquesta manera sumen la primera victòria de la temporada.
C.B. ESPARREGUERA 81: Jorba 16, Coves 6, Fernandez 20, Fontanals D. 14, Campaña 3, -cinc inicial-, Meri 5, Riera 4, Rizzo 9, Buch 4, Riera, Quiran i Fontanals M. 9 triples, 19 cistelles de 2 punts i 16 de 21 tirs lliures.

C.B. VILATORRADA 83: Boja 6, Solernou 20, Prat 6, Castillo 6, i Canal -cinc inicial-, Guitart 4, Culebras 5, López 7, Reche 8, Fernández 21, León. 12 triples, 12 cistelles de 2 punts i 17 de 23 tirs lliures.

Àrbitres: Suñé i Martinez.

Parcials: (24-18), (47-33), (61-62), (81-83).

Resultats i classificació

El CB Vilatorrada va assolir aquest cap de setmana la primera victòria de la temporada a la difícil pista de l’Esparraguera. No obstant, la victòria no va ser fàcil. Els locals començaven amb una forta defensa que dificultava els atacs santjoanencs, que defensivament intentaven aturar el joc interior de l’Esparraguera propiciat per l’alçada dels seus pivots. Aquesta defensa aconseguia que l’anotació local quedés en 18 i 15 punts en els dos primers períodes.

El tercer període acabaria resultant decisiu pel desenllaç del matx. Especialment ho van ser els dos darrers minuts d’aquest, en els que els de Sant Joan van capgirar l’electrònic passant del 60-50 al 61-62 amb un parcial d’1 a 13.

El començament del darrer quart semblava fer preveure que els d’Esparraguera controlarien el marcador, però el bon treball defensiu i l’important encert des de la línea de 6,25 del Vilatorrada, que va aconseguir 4 triples consecutius en els darrers 5 minuts, va donar la victòria als de Sant Joan.