FA 25 ANYS

La prostitució obria nous negocis

El número de maig de 1999 de la revista publicava el reportatge central La prostitució s’aprofita dels canvis legislatius, d’Eva Díaz i Eva Sánchez.

per Jaume Puig, 12 d'abril de 2024 a les 10:35 |

Feia quatre anys que el codi penal ja no castigava els clubs que es dedicaven a la prostitució i la nova regulació havia provocat la proliferació de cases de massatges i la reconversió d’alguna d’històrica, com ara Cal Guarro. Encara es mantenia activa la zona del passeig del Riu, però el negoci es desplaçava cap a cases de relax o sales de massatges. Les autores del reportatge parlaven amb centres com l’Institut Cos, Massatges Marina o Casa Sara, a Sant Joan de Vilatorrada, entre d’altres, i el reportatge acabava amb les paraules de la Quica, que s’esplaiava a la revista.

 

Una marató d’espectacles feia reviure el Kursaal

El dia 17 d’abril, 8.115 persones donaven el suport perquè s’iniciessin les obres de recuperació del vell Kursaal, amb una marató d’espectacles. Dos dies més tard es plantejava formalment la reivindicació a l’Ajuntament. El dia 9, s’havia inaugurat el nou abocador mancomunat a Bufalvent, amb una expectativa de vida de 25 anys. L’endemà, uns 500 manresans recorrien un dels eixos principals del clavegueram: el torrent de Predicadors. I el dia 16 s’inaugurava Ecoviure, el certamen de productes ecològicament sostenibles. D’altra banda, a partir d’aquell mes d’abril El Pou de la gallina estrenava pàgina web (www.visca.com/elpou).
Arxivat a:
Temes del PouParticipació