La navarclina Laia Bou, campiona d'Espanya en la modalitat de figures obligatòries

per Ferran Sardans, 24 d'octubre de 2012 a les 22:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'octubre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
PATINATGE ARTÍSTIC. Laia Bou es va proclamar campiona d'Espanya de patinatge artístic en la modalitat de Figures Obligatòries. D'aquesta manera, Bou culmina una excel·lent temporada, en què s'ha proclamat campiona de Barcelona, campiona de Catalunya i finalment campiona d'Espanya.Els dies 19 i 20 d'octubre es va disputar el VXVII Campionat d'Espanya Infantil de Patinatge Artístic a la ciutat de Barakaldo, al País Basc. En la competició van participar 70 patinadors i patinadores d'edats compreses entre 11 i 12 anys.

En la modalitat de Figures Obligatòries, després d'una competició molt ajustada, Laia Bou es va alçar al calaix més alt proclamant-se així Campiona d’Espanya en Figures Obligatòries. La competició va començar amb el braket interior, figura en la qual la Laia es va colocar ja en les primeres places. Durant la segona figura es va mantenir però va ser a partir de la tercera figura, el canvi bucle, on la Laia es va situar en primera posició. Quedava només una última figura que era determinant ja que la seva rival més directa, la Sarai Gutierrez de Ripollet, estava a poques dècimes. Bou va executar un molt bon canvi doble tres que li va valdre puntuacions que oscil·laven entre 6.5 i 6.8, aconseguint així el títol estatal.

Laia Bou al calaix més alt del podi al campionat disputat a Barakaldo. Foto: Toni Pérez

Pel que fa a la modalitat de lliure on la Laia també participava, no va tenir tanta sort i no va poder executar el disc llarg. El nivell de la competició era altíssim i tot i no fallar gaire en el disc curt no va obtenir plaça per disputar el disc llarg.

En resum, una molt bona temporada 2012 per la Laia Bou que va ser Campiona de Barcelona, Campiona de Catalunya i finalment Campiona d'Espanya.Participació