El Sant Joan no aixeca cap

per Joan Torras, 22 d'octubre de 2012 a les 20:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'octubre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET. El CB Vilatorrada segueix sense conèixer la victòria a Primera Catalana i encaixa una nova derrota, en aquest cas contra el Centre Catòlic l’Hospitalet. El ritme de partit i l'efectivitat en el tir de llarga distància, les claus de la derrota.
C.B. VILATORRADA 63: Lopez (5), Reche (2), Prat (6), Canal (2) i Fernandez (14),-cinc inicial-, Guitart (5), Boja (4), Culebras (2), Solernou (7), Leon (3), Castilla (13). 6 triples, 16 cistelles en joc de 2 punts i 16 de 34 tirs lliures,

CENTRE CATÒLIC L`HOSPITALET 68: Subirahs (14), Asensio (4), Verdaguer (2), Burguillo (8) i Carretero (10), -cinc inicial-, Crosas (26), Valero, Fernandez (2) i Surroca. 4 triples, 23 cistelles en joc de 2 punts i 23 de 36 tirs lliures.

Parcials: (12-23), (32-44), (49-56), (63-68).

Àrbitres: Martinez i Leon.

Resultats i classificació

El CB Vilatorrada va encaixar una nova derrota i encara no coneix la victoria. Aquest cop, el botxí dels de Sant Joan de Vilatorrada va ser el Centre Catòlic l’Hospitalet. L’inici del partit va ser molt dinàmic per tots dos cantons. Tot i així, els locals no veien cistella i el seu percentatge d’encert era molt pobre. Els contraatacs van acabar donant avantatge als visitants que van agafar un bon coixí al final del 1r quart (12-23).

El segon període va començar molt encallat. Amb els locals apujant el llistó, millorant lleugerament en l’encert i la lluitant sota taulers s’aconseguien acostar a tan sols tres punts (24-27). A partir d’aleshores, cada ofensiva dels santjoanencs era contestada pels de l’Hospitalet que es mantenien sempre davant amb avantatges que rondaven els 8 punts i amb els de Sant Joan tota l’estona a remolc.

A la represa, el canvi de defensa a zona va permetre als locals deixar l'anotació del Centre Catòlic a 12 punts en tots dos períodes, però la poca efectivitat anotadora en l'atac va evitar que aquest dada fos insuficient per superar el desavantatge acumulat en la primera part.

En els darrers minuts del partit, els locals es van possar a tan sols 2 punts (63-65), però el ritme de joc i el control del partit el van tenir els de l’Hospitalet. Al final 63-68 i els de Sant Joan segueixen sense conèixer la victòria.

Gabriel Prat, que va sortir de titular, no va poder evitar la derrota del Sant Joan. Foto: Josep Gonzalez