Independentista!

per Pere Culell, 29 de novembre de 2023 a les 10:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de novembre de 2023 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Em va passar el divendres 24 de novembre a la carretera de Cardona, a l'alçada del número 34. Anava a aparcar a la zona blava quan una persona em va obstaculitzar la maniobra. Em va fer saber que estava guardant la plaça per al seu company. Li vaig dir que això no es podia fer i em va respondre que aquell lloc el defensaria i que jo no hi aparcaria de cap manera. Soc jubilat i em sobra el temps. Li vaig dir que jo no hi aparcaria, però que era un mal educat.
 

De seguida, va canviar de tema. Li estava responent en català i ell era castellanoparlant. Això ell no ho tolerava. Li vaig dir racista abans que ell m'ho digués. Em va dir que era una persona tancada i em va fer explícit què sentia per l'idioma català i va escopir a terra. Per si no ho havia copsat, va repetir la maniobra. Mentrestant va arribar el seu company amb una furgoneta IVECO matrícula ****JZB.
 
Em va apressar perquè marxés de la seva plaça i vaig aparcar dos llocs més endavant. Vaig sortir i li vaig repetir que era un mal educat i un racista. Llavors em va dir que ell em pagava la pensió –no sabia que era ell– i que cotitzava i no se'n beneficiaria, ja que tornaria al seu país. Que el català no em servia per anar a Cadis o a Madrid. I acabats els torrons, em va etzibar ben fort: 'independentista!', mentre entrava en un portal. I encara em va dedicar un altre insult que no vaig arribar a entendre.
 

La pregunta és: per què odien tant el català?
Arxivat a:
OpinióParticipació