EDITORIAL D'EL CUL DEL POU

​Microclima festiu

Un estrany fenomen fa aparèixer la pluja cada Festa Major a Manresa.

per El Pou, 18 de setembre de 2023 a les 11:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de setembre de 2023 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En un any de sequera, amb tots els llums d’alarma encesos per la manca de pluges continuades arreu i el perill d’incendi elevadíssim, el microclima que regeix el cap de setmana de la Festa Major de Manresa no ha fallat i els xàfecs han deixat organitzadors i participants novament amb l’ai al cor. El fenomen és curiós i digne d’estudi per part del Meteocat, que, veient els esdeveniments, faria bé d’estudiar què propicia les nuvolades destinades a engegar (o gairebé) els actes més cars a la merda.
 

El que sap més greu és acabar amb la pólvora mullada. A la nostra ciutat, no només és una frase feta. Entre el foc de bestiari i diables i el castell de focs de l’Agulla, una de les partides més quantioses del pressupost festiu és la pirotècnia. Encara bo que, finalment, la pluja ha respectat aquests dos esdeveniments i que la cita amb el grup de moda The Tyets va resultar multitudinària... i gratuïta per als espectadors, fet que confirma la necessitat de –mai tan ben dit– tenir bons cartutxos i saber-los fer espetegar buscant tan públic com es pugui i en els espais urbans que resultin més funcionals per aplegar-lo.
Arxivat a:
El Cul del Pou, EDICUL



Participació