PROPOSTES

Sortegem 3 entrades dobles per a la 26a Fira Mediterrània

La Fira Mediterrània de Manresa és un mercat de propostes artístiques que utilitzen l’arrel, la tradició i la cultura popular com a motor creatiu. La 26a edició de la Fira Mediterrània es celebrarà a Manresa del 5 al 8 d'octubre.

per El Pou, 25 de setembre de 2023 a les 10:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de setembre de 2023 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Per participar només cal seguir els següents passos:
  1. Segueix-nos a Instagram.
  2. Fes m'agrada a les publicacions dels espectacles dels quals vols aconseguir les entrades dobles.
  3. Menciona a dues persones per tal que també puguin participar.
El dijous 5 d'octubre farem el sorteig entre tots els participants.  

Entrada doble per a l'espectacle Cantareras, de Carola Ortiz. Divendres, 06 d'octubre, a les 16:30h a l'espai Els Carlins.

Carola Ortiz. Foto: Duna Vallès Mestre


Cantareras, nom de les dones que omplien les cànteres d’aigua a la font i al riu, és el quart projecte de l’artista egarenca Carola Ortiz. L’espectacle, també en format disc, engloba un recull de cançons i romanços extrets de la tradició oral femenina de la península ibèrica, revisitat amb una mirada contemporània amb sonoritats folk, de música medieval, jazz i electrònica.
 
Entrada doble per a l'espectacle Estimadíssims malvats, de Teatre Nu. Divendres, 06 d'octubre, a les 19:30h a l'Auditori Miquel Blanch (Conservatori de Música).
 

Teatre Nu


Estem envoltats d’històries tradicionals d’origen traumàtic i dolorós. Són llegendes que no vivim amb pena, que cantem quan estem alegres i volem celebrar. Teatre Nu busca en la tradició i la memòria, a llegendes del territori i cançons populars de lladres i assassins, elements per reflexionar sobre com som i com percebem el mal i el dolor quan aquest només és un record.
 

Entrada doble per a l'espectacle Mussol, del Cor Jove Amics, de Carles Dénia. Dissabte, 07 d'octubre, a les 22:30h al Teatre Conservatori.
 

Carles Dénia


Carles Dénia estrena a Manresa el seu nou treball, un recull de poemes fets cançons amb la llibertat interpretativa que li és pròpia a l’artista valencià establert a Catalunya. Com un mussol, que en la foscor de la nit aguaita la seva presa, Dénia ha anat a la caça de poemes i melodies en la soledat del seu estudi per crear una obra intimista, plena de llum i d’arrels mediterrànies.
 



Participació