Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'agost de 2023 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un vi blanc de picapoll elaborat com, probablement, el feien els nostres avantpassats, fa uns 150 anys, època de màxim esplendor de la viticultura a casa nostra, en què segurament els blancs eren brisats. Sí, igual que les garnatxes tarragonines. Totes dues varietats tenen en comú el gruix de la pell, que permet aquest tipus d'elaboracions. Tenim, un vi de color groc intens, amb matisos ataronjats. En nas, tota una gamma aromàtica que, a part d'aromes que recorden les fruites de pinyol, ens porta al mig dels boscos del Bages: herbes aromàtiques i notes refrescants i mentolades. I a la boca, frescor, fragància i un toc tànnic, tan característic d'aquests vins. Aposta valenta d'aquest celler, que val molt la pena tastar. Una nova manera d'enfocar la picapoll, diferent i agosarada, però molt identitària del Bages autèntic. Voleu fer un viatge en el temps a través d'una copa de vi? Doncs aquesta és la vostra oportunitat!
Preu de venda: 19,95 €