FA 25 ANYS

​El TDK guanyava la lliga

El número de juliol-agost de 1998 de la revista publicava el reportatge central, elaborat per Joan Barbé i Jordi Sardans, que analitzava el moment del Bàsquet Manresa SAE presidit per Valentí Junyent, després de guanyar la lliga ACB.

per Jaume Puig, 19 de juliol de 2023 a les 16:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de juliol de 2023 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Portada del número 124


Diferents persones vinculades al món de l’esport reflexionaven sobre el futur de l’entitat esportiva més representativa de la comarca –que llavors tenia 950 accionistes i 3.000 abonats– i com garantir-ne la subsistència dins una lliga amb uns nivells d’exigència alts.

 

Es commemorava el centenari de Mestres Cabanes

 
El dia 4 de juny, com ja hem esmentat, el TDK havia guanyat la lliga, però aquell mes també destacava la celebració del centenari del naixement del pintor Mestres Cabanes, amb una mostra al Museu de la Tècnica, que obria portes el 19 de juny, comissariada per Pilar Parcerisas i coproduïda per l’Ajuntament de Manresa, la Diputació de Barcelona i la Fundació Mestres Cabanes, amb el Consorci de les Drassanes Reials de Barcelona. El dia 5, el conseller de Governació, Xavier Pomés, assistia al lliurament dels premis Bagencs 98 de Jove Cambra a Josep Vila Closes, Alba de las Heras, Jonatan Cañadas i l’Associació de Lluita contra el Càncer. I el 21 de juny, El Galliner deia adeu a les cadires del Conservatori, abans de començar la renovació del pati de butaques.



Participació