FA 25 ANYS

Parlaven els hereus empresaris

El número de juny de 1998 de la revista publicava el reportatge central, elaborat per Carles Claret i Isabel Luna, que analitzava les empreses familiars de la ciutat i els reptes del traspàs generacional al davant de negocis de diferents sectors. Nous empresaris com Ignasi Llobet (Supermercats Llobet), Ignasi Perramon (Perramon i Badia), Josep Piñot (Framun), Òscar Pujol (Pujol Muntalà) o Valentí Roqueta (Bodegues Roqueta) explicaven a la revista com havien afrontat el relleu i com veien el futur.

per Jaume Puig, 16 de juny de 2023 a les 20:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juny de 2023 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Portada del número 123

 

La revista encetava el cicle Temes del Pou


El dia 28 d’abril, en l’onzè aniversari d’El Pou de la gallina, l’alcalde Jordi Valls encetava a la casa Lluvià el cicle Temes del Pou parlant d’Aparcar a Manresa. El dia 13 de maig, obria les portes la funerària Fontanova, propietat de Jaume Fontanet i Alfred Sunyé. Tres dies més tard es presentava al Conservatori l’Orquestra Transversal de Catalunya, amb músics de Lleida, Manresa, Vic i Girona. El dia 18, tancava la 18a ExpoBages, amb l’actuació de Josmar. El dia 20, el president Pujol inaugurava la tercera Jornada d’Economia amb un discurs on demanava suport del col·lectiu empresarial per resoldre el problema del finançament. I l’endemà es presentava la nova Fundació Sociosanitària de Manresa, que integrava la Fundació Assistencial del Bages i l’Hospital de Sant Andreu.



Participació