PREMIS OLEGUER BISBAL

​La revista va lliurar aquest dimecres els premis Oleguer Bisbal 2023 a Montserrat Alsina, Eva Bozzo i Ignasi Torras (a títol pòstum)

Després del debat electoral, que van organitzar El Pou de la gallina i la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa, la revista va lliurar, en el marc de la celebració dels seus 36 anys, els vint-i-vuitens Premis Oleguer Bisbal, escollits per votació entre els seus lectors.

Foto: Jordi Alavedra
per El Pou, 5 de maig de 2023 a les 11:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de maig de 2023 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els guardons d’aquest any, modelats per Aurora Pérez sobre el personatge creat pel dibuixant Manel Fontdevila, es van atorgar a la presidenta de la Societat Catalana de Matemàtiques, Montserrat Alsina Aubach (Premi Oleguer Bisbal 2023 a la manresana d’actualitat); a la fotògrafa professional Eva Bozzo Arias (Premi Oleguer Bisbal 2023 a la manresana del Pou), recollit pel seu pare, Jaume Bozzo i la seva germana Núria Bozzo, i a l’organista i mestre de la Capella de Música de la Seu Ignasi Torras Garcia (Premi Oleguer Bisbal 2023 al manresà més manresà), a títol pòstum, recollit per la seva vídua, Montserrat Pons, i el seus fills, Ignasi Torras i Jordi Torras.  

El president de l’Associació Cultural El Pou de la Gallina, Jaume Puig, va obrir l’acte, que va ser conduït per Carles Claret. Van lliurar els guardons el primer tinent d’alcalde, Valentí Junyent, la regidora de Cultura, Anna Crespo, i l’alcalde Marc Aloy.

 

Foto: Jordi Alavedra

 

Nou candidats a l’alcaldia de Manresa es van repreguntar entre ells, en el debat electoral del Pou i la FAVM

 
Prèviament, com cada quatre anys, la revista El Pou de la gallina i la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa (FAVM) van organitzar el debat Nou preguntes per a nou candidats, amb la intervenció dels caps de llista de les formacions que es presenten a les properes eleccions municipals a Manresa: Marc Aloy (ERC), Ramon Bacardit (JuntsxManresa), Anjo Valentí (PSC), Roser Alegre (Fem Manresa), Andrés Rojo (Ciutadans), Joan Vila (Impulsem Manresa), Ana C. Querol (ECP), Josep Lluís Javaloyes (PP) i Sergi Perramon (FNC). El debat, que va durar gairebé dues hores i va tenir moments de tensió, tot i mantenir la cordialitat entre els participants, va ser conduït pel cap de Redacció de la revista, el periodista Carles Claret.
 

Foto: Jordi Alavedra

 

Foto: Marc Prat




Participació