PREMIS OLEGUER BISBAL

​El Pou de la gallina lliurarà dimecres els premis Oleguer Bisbal a Montserrat Alsina, Eva Bozzo i Ignasi Torras (a títol pòstum), després del debat electoral organitzat amb la FAVM

Com cada quatre anys, la revista El Pou de la gallina i la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa (FAVM) organitzen el debat "Nou preguntes per a nou candidats", que comptarà amb la presència dels caps de llista de les formacions que es presenten a les properes eleccions municipals a Manresa: Marc Aloy (ERC), Ramon Bacardit (JuntsxManresa), Anjo Valentí (PSC), Roser Alegre (Fem Manresa), Andrés Rojo (Ciutadans), Joan Vila (Impulsem Manresa), Ana C. Querol (ECP), Josep Lluís Javaloyes (PP) i Sergi Perramon (FNC). L’acte es farà el proper dimecres 3 de maig, a l’auditori de l’Espai Plana de l’Om, a les set del vespre.

per El Pou, 2 de maig de 2023 a les 07:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de maig de 2023 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Després del debat, la revista lliurarà, en el marc de la celebració dels seus 36 anys, els vint-i-vuitens Premis Oleguer Bisbal, escollits per votació entre els seus lectors. Els guardons d’aquest any, modelats per Aurora Pérez sobre el personatge creat pel dibuixant Manel Fontdevila, s’atorgaran a la presidenta de la Societat Catalana de Matemàtiques, Montserrat Alsina Aubach (Premi Oleguer Bisbal 2023 a la manresana d’actualitat), a la fotògrafa professional Eva Bozzo Arias (Premi Oleguer Bisbal 2023 a la manresana del Pou), i a l’organista i mestre de la Capella de Música de la Seu, Ignasi Torras Garcia (Premi Oleguer Bisbal 2023 al manresà més manresà), a títol pòstum.

 



Participació