VINS DEL BAGES

​Abadal Alba 2022

Acabat de sortir al mercat i amb una nova imatge, l’Abadal Blanc –amb canvi de nom i disseny d’etiqueta– manté el cupatge tradicional que el fa un vi complex i gastronòmic.

per Jaume Pont, sommelier de Setè Cel, 6 de març de 2023 a les 10:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de març de 2023 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El macabeu li aporta fruita; el chardonnay acidesa, intensitat aromàtica i capacitat d’envelliment; el sauvignon blanc la part exòtica, la fruita tropical; i el picapoll la tipicitat i records d’herbes aromàtiques i flors dels nostres boscos del Bages. Els seus tres mesos en contacte amb les mares li aporten un volum en boca molt agradable. Un conjunt harmònic i fresc, ideal per maridar amb aperitius, primers plats i també formatges de quallada làctica, pastes toves i pells rentades, on l’acidesa és el contrapunt de la cremositat. En una nota de tast parlaríem d’un vi intens, vibrant i amb una textura sedosa, i amb capacitat d’envellir noblement els propers anys.
 

Preu de venda: 10 euros
 



Participació