EDITORIAL D'EL CUL DEL POU

​Tot és una merda

Il·lustració: Javi Oviedo
per El Pou, 10 de febrer de 2023 a les 12:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de febrer de 2023 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Presentar-se a unes eleccions municipals, d’entrada, sembla una empresa prou fàcil. I amb les xarxes socials, bufar i fer ampolles. Això és el que sembla que es pensa el candidat d’Impulsem (una llista independent que té el suport del PDCAT), Joan Vila, que repiula qualsevol queixa ciutadana i, darrerament, enregistra vídeos en diferents indrets de Manresa per denotar que, en efecte, tot és una merda. Per cert, amic Vila, sigueu polit i endreçat i penseu en la llengua, els formats, el so i la qualitat dels clips que, tot plegat, cutreja. La ciutat és un infern, aquest és el missatge. De projectes i propostes, ja anem més peixos. Quin abast té aquesta campanyeta, molt semblant a la que llança el Front Nacional de Catalunya?

Doncs, francament, costa de dir, però l’equivalència a engegar el ventilador i abocar-hi tota la brutícia municipal és clara. Aquest és un espai que, precisament, no es dedica a fer carícies a l’Ajuntament ni a deixar de subratllar els –molts– problemes de la ciutat. Però apliquem una mica de fair play i fem balanços acurats. Allò que deia aquell: «programa, programa, programa». De pestes i despropòsits manresans en sentim cada dia al carrer, al bar de la cantonada, a les botigues i a la parada de l’autobús. Potser el que caldria és plantejar solucions imaginatives. Vinga, ànims, que el camí fins al maig serà llarg.



Participació