Un Valls encertat s'emporta la victòria al camp d'un ASFE A femení molt combatiu

per Anna Pujol, 23 d'abril de 2012 a les 01:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'abril de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

PETRO-PINTO ST.FRUITOS “A” 62: Muns, Bosch 12, Giménez 7, Biosca 13, Torra 20 –cinc inicial–, Calonge, Vilaró, Estany 4, Santamaria 6, Teixidor, Morató, Moya

CB VALLS 71

Parcials: 8-19, 21-15; 19-17, 14-20.

L'ASFE-Valls ha estat un partit igualat, però amb alts i baixos per les dues bandes. Hi ha hagut dos parcials per cada conjunt. Tanmateix, els de l'equip tarragoní han estat més contundents.

Comença manant el Valls. Als primers cinc minuts, s'hi arriba amb un 5 a 7. Llavors, mentre les locals tan sols anoten tres punts, les visitants dotze. Així, el marcador mostra un 8 a 19 al final del primer quart. Massa pocs punts per a les locals, si se segueix amb aquest ritme el matx només pot acabar en derrota.

Canvi de dinàmica. El conjunt de Sant Fruitós trenca la diferència amb un parcial de 10 a 0, al començament del segon període, i es situa un punt per sota. Es nota que les locals tenen ganes de guanyar un partit a casa, no deixen que l'equip visitant marxi en el marcador. Un triple del CB Valls fa que, al descans, el resultat sigui 29 a 34.

Després de la mitja part, segueix la lluita. Sobretot a sota taulells, on l'ASFE està plantant cara de valent. 8 a 10 als primers cinc minuts, 11 a 7 als següents, el bàndol local ha tornat a guanyar el parcial. Segueix per darrere en el marcador, però ben a prop.

Següents cinc minuts, 8 a 9. De quatre. L'ASFE ha de fer un pas endavant si vol guanyar, si no, serà massa tard. Tanmateix, les imprecisions a banda local, que han comportat pèrdues de pilota i han estat aprofitades completament per les visitants, acaben decantant la balança.

Victòria que es podien endur els dos equips, però el Valls, amb el seu 70% d'encert en tirs de dos, i amb cap jugadora en números negatius, ha decidit. Cal destacar les jugadores del Sant Fruitós Mònica Torra (21 de valoració) i Marta Bosch (17 de valoració), així com les del CB Valls Miriam Masip i Anna Mariné (les dues amb 14 de valoració).