EDITORIAL D'EL CUL DEL POU

​Tothom té un preu

Il·lustració: Javi Oviedo
per El Pou, 13 de desembre de 2022 a les 18:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de desembre de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb quatre entrepans de calamars a Madrid i unes canyes anem passant pàgina de l’1-O i ens situem en l’agenda del reencuentro. A partir d’ara, ja no direm «Espanya ens roba» o, si ho fem, serà amb la boca petita o amb matisos: «Espanya en roba... una mica». Perquè, comptat i debatut, del que es tracta és de canalitzar recursos i empènyer projectes transformadors de ciutat, com el de la Fàbrica Nova que ha d’acollir la nova UPC. Ens en roben uns quants i, de tant en tant, afluixen la bossa.

Deu milions d’euros per al sector del que va ser un recinte fabril de dimensions considerables, ja ho va dir l’alcalde, venen de Madrid. Home, són una bona picossada. Gens menyspreable. I si, aprofitant l’avinentesa i la sintonia republicanosocialista rebem algun fons europeu de nova generació, dòmino! Tan clar com que la ciutat necessita retorns del que paga la ciutadania per millorar en tots els sentits. Igual de meridià que el fet, ens sap menys greu ser espanyols i anem recollint l’estelada.     Participació