​No entenc la dreta catalana

per Pere Culell, 7 de desembre de 2022 a les 17:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de desembre de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
No entenc la dreta catalana. Cada cop més sectària i distant de la ciutadania. El «veritable patriotisme» histriònic votant en contra de qualsevol avenç en drets socials. Cada cop més aïllada i desconnectada de la població. I això coincidint amb un Govern que, sense complexos i lliure de pactes amb Junts, aconsegueix inversions estrangeres, enarbora el Pacte Nacional per a la Indústria, aconsegueix un acord inèdit per als pressupostos 2023 amb UGT, PIMEC i Foment en el si del Consell del Diàleg Social, incrementa en un 8% l’Indicador de Renda de Suficiència de Catalunya després de 12 anys congelat, incorpora 3.566 professors als centres educatius públics o presenta 100 mesures per impulsar l’ús del català.

La dreta, mentrestant, bloqueja una proposta de control extern dels Mossos, bloqueja 376M € extres per a Salut, exigeix la revisió a la baixa del’impost de successions de l’elit més benestant o s’enfada  per aconseguir eliminar el delicte de sedició del codi penal espanyol.


En l’endemig, convoquen manifestacions en contra del Govern o escridassen i insulten qualsevol que sigui sospitós de compartir els objectius i el full de ruta d’Esquerra. El darrer èxit, la manifestació d’unes 5.000 persones a la Plaça de Sant Jaume per protestar per l’eliminació del delicte de sedició. Qui els entengui, que els voti!
Arxivat a:
Opinió



Participació