Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'octubre de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest vi s’elaborava en temps de verema, a partir de les varietats tradicionals de la comarca. Es feia bullir el most sense fermentar, en calderes de coure. El resultat era un vi dolç i intens, més glicèric, típic dels dies de festa al Bages.
El 2016, David Seijas i Ramon Roquera van concentrar coneixements d’una recepta secreta de Mercé Torrentó, avantpassada de la família, esposa de Joan Roqueta, que cada any es feia elaborar per a ella el seu vi bullit. L’elaboració és ben complexa, ja que s’hi barregen tres tipus diferents de vins. Vi de color groc palla, ens mostra una aroma fresca de menta i cítrics, confits i orellanes, préssec i poma al forn. Entrada en boca llaminera, marcada per una acidesa fresca i viva que és complementa amb la dolçor i la densitat del vi bullit i deixa records de taronja i mandarina de bon paladar.
Preu de venda: 14 euros